Yritysvideo

Hyvä yritysvideo kertoo tiiviisti ja kiinnostavasti yrityksestä ja sen toiminnasta. Se herättää kohderyhmän mielenkiinnon ja houkuttelee ottamaan yhteyttä.

Videot herättävät kiinnostuksen messuilla, sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla. Missä vain tavoitat parhaiten asiakkaasi.

Yritysvideo lisää katsojan ymmärrystä liiketoiminnastasi. Yritysvideo voi kertoa yrityksestäsi, tuotteistasi työyhteisöstä tai yksittäisestä yrityksen toimialasta. Se tukee yrityksesi viestintästrategiaa ja on osa viestintäsuunnitelmaasi.

Hyvässä yritysvideossa hyödynnetään yrityksen olemassa olevaa tarinaa, joka tiivistetään ja pakataan kiinnostavaan muotoon.

Luomme kanssasi sisällön, joka on tarkoituksenmukainen ja kiinnostava. Toteutamme yrityksesi tarinan tyylikkäästi, laadukkailla työkaluilla. Selkeillä infografiikoilla teemme videolla monimutkaisistakin prosesseista helposti ymmärrettäviä.

Ota yhteyttä

 

Autamme suunnittelussa ja toteutuksessa

Autamme sinua nostamaan esiin innovatiivisen tapasi tuottaa asiakkaillesi lisäarvoa. Meillä on kokemusta ja osaamista monipuolisesti yritysvideoiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu yritysvideo kestää aikaa ja sitä voidaan päivittää tarpeen mukaan. Videot voidaan aina versioida esityskanavan mukaan. Voimme ottaa jo suunnittelussa huomioon eri esityskanavien ja sosiaalisen median kanavien erityistarpeet.

Yritysvideon tarkoitus on tuottaa lisäarvoa liiketoimintaasi! Se voi tuottaa liidejä, myyntiä, rekryjä tai vahvistaa yrityksesi brändiä.

Sinulla on tarina. Kerrotaan se yhdessä maailmalle.

Toteutamme yrityksellesi huippuluokan videot, joilla nostat esiin ainutlaatuiset ratkaisusi sekä innovaatiosi, kiinnostavasti ja ymmärrettävästi.

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa sinua!

Ota yhteyttä

Buutilla voit tehdä etänä sieltä mistä sinulle parhaiten sopii.

Tuiran Fysion TV-mainos 2022.

Metsän lannoitus rakeistetulla tuhkalla.

Karttaselain – Tarkimmat kartat. Siellä missä kuljet.

Drone-based environmental and geophysical surveys by Radai.

JAETE is IoT Device measuring waste levels.

VTT and partners are developing wearable sensors.

Kemintullin yritysalue on portti Lappiin, Ruotsiin ja maailmalle.