Lyhytvideomarkkinointia yrityksille

Lisää myyntiä kustannustehokkaasti. Lisää tietoisuutta, lisää vaikuttavuutta! Onnistu markkinoinnissa lyhytvideoilla ja jää mieleen asiakkaille, työnhakijoille sekä yhteistyökumppaneille.

Tehokasta markkinointia TikTokissa

Jo 1,5 miljoonaa suomalaista on TikTokissa, joten miksei myös yrityksesi?

B2C tai B2B, ei sen väliä, sillä TikTokista löytyy koko yhteiskunnan kirjo opiskelijasta työntekijään ja toimihenkilöstä toimitusjohtajaan. Erityisesti, jos yrityksesi kohderyhmä on alle 35-vuotiaat aikuiset, TikTokia kannattaa katsella vakavissaan.

Nouse viraaliksi videolla. Herätä kohderyhmäsi huomio somessa: video huomataan ja koukuttava kerronta saa viestisi perille.

Autamme sinua:

  • Strategiatyössä
  • Sisällöntuotannossa
  • Tilien ylläpidossa
  • Mainonnassa
  • Koulutamme TikTokin käyttöön

 

Tuotamme kalastusaiheisia lyhytvideoita TikTokiin, kanavallamme https://tiktok.com@pylvas, yhteistyössä Karttaselaimen kanssa.

Tarjoamme

Lyhytvideot haltuun -workshop

Millainen on koukuttava lyhytvideo ja kuinka yleisö saadaan katsomaan video loppuun? Paneudumme workshopissa TikTok edellä lyhytvideoiden perusteisiin sekä yleisöä kiinnostavan videosisällön luomiseen. Toteutamme lyhytvideoiden koulutusta sekä asiantuntijapuheenvuoroja yrityksille, ryhmille ja hankkeille. Alkaen 1200€

Lyhytvideoiden konsultointi

Luodaan yhdessä yrityksellesi konsepti ja sisältösuunnitelma lyhytvideomarkkinointiin. Suunnittelemme yrityksellesi tavan toteuttaa lyhytvideomarkkinointia olemassa olevilla resursseilla ja jokaisen taskusta löytyvillä välineillä. Tee viraalivideoita, ilman maksettua mainontaa. Alkaen 1200€

Lyhytvideotuotanto

Luodaan yhdessä konsepti ja sisältösuunnitelma, jota toteutamme puolestasi sovitussa laajuudessa ja julkaisurytmissä. Lyhytvideotuotantoa tarjoamme kokonaispakettina, johon kuuluu suunnittelu, käsikirjoittaminen, kuvaukset ja videoiden editointi sekä julkaisu ja kanavan ylläpito. Tuotantoa toteutetaan läheisessä yhteistyössä tilaajan kanssa. Alkaen 2000€ / kk

Kaupallinen yhteistyö - Hyppää liikkuvaan junaan!

Kalastuskanava @pylvas tavoittaa 18-35 vuotiaita suomalaisia kalastajia. Videoissa liikutaan kalastamassa eri puolilla Suomea ja opastetaan kalan oikeaoppiseen käsittelyyn sekä kalaruoan valmistamiseen.

Kanavalla käydään aktiivista keskustelua ja siksi videot saavat paljon näkyvyyttä. Jonnet tarvitsevat kalastavia esikuvia!

Otamme mukaan yhteistyökumppaneita, jotka liittyvät kanavamme teemoihin.

Lyhyesti
  • 150 000 näyttöä / kk (ka)
  • 73 000 näyttöä per video (ka)
  • 64 000 tykkäystä
  • 5000 seuraajaa
  • Teemat: Kalastus, kalankäsittely, kalaruoka

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva näkyvyys videoillamme: antti.pylvas@haukimedia.fi, +358 50 5877 899