Kalavedet alkavat kotirannasta, ja kaikki kalat ovat ruokakaloja.

Katin kanssa kalassa

Katin kanssa kalassa on Hauki Median oma, eräilyhenkinen tuotanto. YouTube -sarjan pääosassa on perinteinen kotitarvekalastus vesistöissä, joista ei arvokaloja heru. Toisinaan ohjelmassa lipsahdetaan ammattilaisten matkaan arvokalojen pyyntiin. Sarjalla halutaan vaalia kalastusperinteitä, edistää kotimaisen kalan käyttöä ja nostaa esille arvokasta vesistöjen hoitotyötä kalakantojen hoitamiseksi.

Suomalaisen kotitarvekalastuksen puolesta

YouTube -sarja Katin kanssa kalassa on aloitettu vuonna 2015. Sitä alettiin tehdä, kun Katilla oli halu kertoa innokkaille mökkionkijoille, miten yksinkertaisilla välineillä saa ongittua kaloja, ja että pikkuahvenet ja -särjetkin ovat hyvää ruokaa.

Onkijaksot ovat edelleen eniten katsottuja jaksoja, ja niitä toivotaan yhä lisää. Sarjassa on kalastettu haukia heitto- ja vetouistelemalla, jigillä, verkolla ja iskukoukuilla.

Suosittua sarjaa on tehty myös yhteistyökumppaneiden kanssa, ja kanavan kautta he ovat saavuttaneet kalastajat ja siitä kiinnostuneet ihmiset.

Katin kanssa kalassa -sarja on vienyt Katin puhumaan moniin kalastusaiheisiin tilaisuuksiin, ja vuonna 2019 sarjan jaksoja on esitetty Radio Pookissa.

Sarjan tekeminen jatkuu, ja haaveena on saada Katin kanssa kalaan mielenkiintoisia henkilöitä, esitellä uusia paikkoja ja kalastustapoja ja edelleen lisätä kiinnostusta kalastusta kohtaan.

#katinkanssakalassa