Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hauki Media on sähköisen sisällöntuotannon ammattilainen Oulussa.

Suunnittelemme ja toteutamme viestintää asiakkaiden tarpeen mukaan sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä viestinnän koulutukseen. 

Kun tarvitset videon, valokuvia, tekstiä, tai viestinnän ja markkinoinnin apua, tai jos organisaationne kaipaa viestinnän koulutusta,  kysy tarjoustamme.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kuulemme mielellämme tarpeistanne ja autamme löytämään sopivimman ratkaisun.

Soita:

0400 783 623 /Kati

050 5877 899 /Antti

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Me olemme Hauki Media

Kati Jurkko

tuottaja, käsikirjoittaja

 

+358-400-783623

kati.jurkko@haukimedia.fi 

 

Olen työskennellyt media-alalla vuodesta 2000. Olen tehnyt radiojuontajan ja -reportterin töitä, sekä toimittanut uutisia ja ajankohtaisjuttuja televisioon, nettiin ja sosiaaliseen mediaan. Olen toiminut myös tapahtumajuontajana ja pr-henkilönä, antanut viestinnänkoulutusta ja opettanut radiotyötä.

 

Hienoja asioita elämässä on työskennellä upeiden ihmisten kanssa ja auttaa heitä pääsemään tavoitteeseensa.

Antti Pylväs 

videotuottaja, ohjaaja

 

+358-50-5877899

antti.pylvas@haukimedia.fi

 

 Olen työskennellyt media-alalla vuodesta 1998. Vahvuuteni on audiovisuaalinen tarinankerronta lyhyessä ja pitkässä muodossa. Olen toimittanut, kuvannut ja leikannut uutis- ja ajankohtaisjuttuja televisioon sekä ohjannut tv-uutislähetyksiä. Olen ollut mukana kehittämässä Ylen tv-uutiskerrontaa. 

Työskentelen mielelläni osaavien tekijöiden kanssa yhteistyössä. Uskallan ylittää itseni ja pyrin aina parhaimpaan lopputulokseen.

Olen tottunut työskentelemään tiukasti aikataulun mukaan. Teen laadukasta kuvaa asiakkaan tarpeisiin. Luon tarinoita, joilla on merkitys.

 

               Hauki Media, Oulu, Finland. @haukimedia (Facebook, Instagram, Twitter) Y-tunnus 2826419-8, Rek. Viestintätoimisto Howki Media Oy