Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Eräohjelmat on  Hauki Median itsenäistä ohjelmatuotantoa, joka keskittyy kalastukseen, metsästykseen ja muuhun eräilyyn. Rakastamme kalastamista ja luontoa. Videoilla haluamme edistää ja ylläpitää tervehenkistä toimintaa luonnon keskellä sekä opastaa suomalaisia hyödyntämään lähiluonnon antimia.

Teemme ohjelmaa omasta halustamme ja innostuksesta luontoa kohtaan. Teemme mielellämme ohjelmayhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneille tarjoamme valmista alustaa luonnonläheisen ja tavallisen suomalaisen mielikuvan vahvistamiseen.


Katin Kanssa Kalassa

Kalavedet alkavat kotirannasta, ja kaikki kalat ovat ruokakaloja. “Katin kanssa kalassa” palauttaa mieliin kalastamisen ilon, tulee saalista tai ei.

Sarjassa kolutaan veneellä lähivesiä ja kalastetaan vähemmän arvostettuja lajeja kuten ahventa, haukea ja lahnaa. Välillä kalastaminen turhauttaa, siimat ovat solmussa ja hyttyset hermostuttavat. Mutta se kuuluu kalastamiseen, ja se me näytetään, kaikessa aitoudessaan.

Katin kanssa kalassa aloitti YouTubessa keväällä 2015 ja ohjelmalla on tasaisesti kasvava seuraajakunta. Julkaistulla jaksolla on keskimäärin 6400 näyttökertaa. Kalastuskaudella 2017 arvioidaan julkaistavan 12 uutta, noin viiden minuutin mittaista jaksoa.

Sarjaa seuraavat eniten 18-44 -vuotiaat nuoret aikuiset, erityisesti miehet.